nieuws

Meer blauw op straat met New Looxs fietstassen

Winkel 528

New Looxs komt met nieuwe fietstassen, die inspelen op de blauwe modetrends. De nieuwe fietstassen sluiten aan op de Baby Boy Blue en de Retro Denim trends. Leverbaar zijn een vijftal stoere, stevige en ruime tassen die snel voor- of achterop de fiets te plaatsen zijn.

Meer blauw op straat met New Looxs fietstassen
De New Looxs Mondi Joy Single.

Omdat fietstassen niet alleen praktisch moeten zijn, komt New Looxs met een nieuwe serie voor de modebewuste fietser. De fietstassen uit de New Looxs Spring 2018-serie haken in op de blauwe modetrends. Zo heb je altijd een bijpassende tas voor op de fiets.

Postino Blue

New Looxs introduceert 5 nieuwe modellen. Te beginnen met de Postino Blue, een laptop/schoudertas voor op de fiets van waterafstotend katoen en polyester met handige opbergvakken. De fietshaakjes van de Postino Blue berg je op in het afdekbare ritsvakje aan de achterkant. De New Looxs Postino kost € 59,95.

Mondi Joy Linia Blue

De Mondi Joy Linia Blue is een ruime schoudertas voor op de fiets. Hij is gemaakt van waterafstotend polyester met grafische print en heeft een afneembare schouderband. De Mondi Joy Linia Bleu heeft reflectie aan beide zijden. Prijs: € 49,95.

Tosca Dots Blue

De Tosca Dots Blue is een hand- annex fietstas met groot hoofdvak en verschillende opbergvakken voor kleinere spullen. De tas is gemaakt van waterafstotend polyester en heeft fietshaakjes die subtiel af te dekken zijn. Hij kost € 41,95.

Mondi Blue

De retro denim Mondi Blue schouder/fietstas (€ 56,95) heeft een verstelbare en afneembare schouderband en is gemaakt van waterafstotend katoen en polyester. De tas heeft een drukknoopsluiting, afdekbare fietshaakjes én een reflecterend logo voor extra veiligheid.

Utah Blue

Laatste in de serie is de Utah Blue. De superruime en flexibele Utah schoudertas van waterafstotend katoen en polyester is met klittenband ook op de voordrager te bevestigen. De stoere tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband en is aan beide zijden voorzien van reflecterend logo. Hij kost € 59,95.

Foto's

Reageer op dit artikel