nieuws

Thule met hydratatierugzak en fietsdragers op Bike Motion

Winkel 632

Thule presenteert op Bike Motion Benelux diverse nieuwe producten. Om te beginnen de Vital hydratatierugzakken. Dit is Thule’s eerste lijn eerste lijn hydratatierugzakken. Verder presenteert het merk nieuwe fietsendragers.

Thule met hydratatierugzak en fietsdragers op Bike Motion
De Thule UpRide fietsdrager is voor de fanatieke fietser, die extra zuinig is op zijn fiets.

De Thule Vital is licht in gewicht, maar biedt slimme features. Bijvoorbeeld het ReTrakt magnetisch systeem, dat ervoor zorgt dat de slang automatisch weer terug op zijn plek gaat. De Vital rugzak heeft een handige steekzak aan de voorzijde, voor een snelle en gemakkelijke toegang tot alle spullen.

Thule fietsendragers

Verder komt het merk op Bike Motion met een tweetal nieuwe fietsendragers. De VeloSpace XT is de meest veelzijdige fietsendrager. Hij is geschikt voor grote, zware fietsen, zoals e-bikes en fatbikes, maar ook voor stadsfietsen en kinderfietsen.

De UpRide fietsendrager is voor op het dak van de auto. Deze fietsendrager is specifiek ontwikkeld voor de fanatieke fietser die extra voorzichtig omgaat met zijn fiets. De UpRide biedt perfecte bescherming voor fietsframes, zegt Thule.

Foto's

Reageer op dit artikel