nieuws

Sigma Sport komt met verbeterde Buster koplamp

Winkel 529

Sigma Sport introduceert een verbeterde Buster koplamp. De Buster 300 volgt de Buster 200 op. De koplamp biedt 100 Lumen meer licht, een lichtafstand van 70 meter en een brandduur tot 20 uur. Ook is de bediening van de lamp praktischer geworden.

Sigma Sport komt met verbeterde Buster koplamp

De nieuwe Buster koplamp is ondanks al die verbeteringen voordeliger geprijsd dan zijn voorganger. De advies verkoopprijs van de Buster bedraagt € 39,95. Daarnaast is hij als complete set met het nieuwe achterlicht Nugget II Flash verkrijgbaar, voor € 49,95.

De bediening van de Buster 300 is iets veranderd. Door dubbelklikken tijdens gebruik, kan de lamp direct op de helderste stand worden geschakeld, of worden gedimd. Een handige functie om tegenliggers niet te verblinden.

Buster koplamp ideaal voor elk type outdoorgebruik

De Buster 300 is ook als complete set met het nieuwe achterlicht Nugget II Flash verkrijgbaar.

De Buster 300 is ook als complete set met het nieuwe achterlicht Nugget II Flash verkrijgbaar.

Ook de warmteafvoer is verbeterd, door de nieuw ontworpen koelvinnen aan de onderkant. De robuuste behuizing is volgens de IPX4-norm spatwaterdicht. “Daarmee is hij ideaal voor elk type outdoorgebruik”, zegt Sigma Sport. Op de schroefhouder zit de verlichting stevig op het stuur en kan op de houder flexibel 360° draaien.

De Buster 300 is daarnaast ook met andere Sigma-houdersystemen, zoals de siliconenhouder of de universele helmhouder, compatibel. Een adapter voor de bevestiging aan action-camerahouders of aan de nieuwe Sigma Butler II out-fronthouders voor de (GPS) fietscomputers wordt meegeleverd.

Binnen 3 uur vol opgeladen

Standaard zijn alle USB-koplampen van Sigma Sport met de tweetraps laadindicator uitgerust. De kleur in de bedieningsknop geeft feedback over de actuele accucapaciteit. Vanaf 70% lading brandt de knop groen, onder de 30 % wordt deze rood. Met de bijliggende Micro USB-Kabel is de Buster 300 binnen 3 uur weer vol opgeladen. Dit wordt door de groen oplichtende bedieningsknop aangegeven. De Buster koplamp is uitgerust met zogeheten Cree LED ledtechnologie.

Reageer op dit artikel