nieuws

Oneway Academy start weer met SQlab producttrainingen

Winkel 389

Oneway Distribution start weer met de SQlab producttrainingen voor dealers. De eerste training vindt plaats op 19 februari 2018. De trainingen zijn er specifiek op gericht de dealer te helpen met het stimuleren van de verkoop in de winkel.

Oneway Academy start weer met SQlab producttrainingen
Op 19 februari wordt de 1e van een reeks SQlab producttrainingen gegeven bij Oneway Distribution in Capelle aan den IJssel. Tijdens de training gaat een specialist van SQlab dieper in op het uitvoeren van zadelmetingen, gripmetingen en het vaststellen van de voetstand. Foto redactie TWeewieler

Tijdens de SQlab producttrainingen gaan ze dieper in op het uitvoeren van zadelmetingen, gripmetingen en het vaststellen van de voetstand. SQlab zou hierin een extra dimensie kunnen bieden in de winkel. Daarnaast wordt er ook dieper ingegaan op veelvoorkomende lichamelijke klachten tijdens het fietsten en hoe de producten van SQlab een oplossing voor deze klachten zou kunnen bieden. Wanneer de producttrainingen succesvol gevolgd en afgerond worden ontvangen de deelnemers een certificaat.

Belangrijke aandachtspunten voor fietser

De trainingen worden gehouden op het kantoor van Oneway Distribution in Capelle aan den IJssel. Er komt een eigen specialist van SQlab om de trainingen te geven. Deze voorziet de deelnemers van alle informatie die zij wensen over belangrijke aandachtspunten bij het fietsen en hoe SQlab producten daar een oplossing voor kunnen bieden. De brede range SQlab producten zijn aanwezig op de training. Bezoekers kunnen hierdoor direct de theorie in de praktijk brengen en een zadelmeting, gripmeting en voettypemeting uitvoeren.

Zeem voor lange ritten

Een nieuw ergonomisch product dit seizoen is het One12 SQ-short. Dit bibshort biedt dankzij een nieuw ontwikkelde zeem veel comfort. De SQ-Pad van heeft een maximale dikte van 4mm met een extreme hoge dichtheid. De harde en dunne SQ-Pad houdt daardoor ten alle tijden zijn vorm vast. Vooral tijdens lange ritten geeft dit extra comfort. Vanwege de hoge dichtheid wordt de rijder niet in de zeem gedrukt, maar blijven de zitbotten op de SQ-Pad rusten. Met flatlock stiksels en ademende stof. Consumentenadviesprijs € 189,95.

Foto's

Reageer op dit artikel