nieuws

Iconische Sparta wint iF Design award

Winkel 1454

Na de Nederlandse GIO-erkenning heeft de Sparta met de R5Te de internationale IF Design award in de wacht weten te slepen. Sparta ziet deze erkenning als beloning van de ingeslagen weg en gebruikt deze als stimulans om de succesvolle designrichting voort te zetten.

Iconische Sparta wint iF Design award
De Sparta R5Te richt zich op de eigentijdse, internationaal georiënteerde woon-werk forens. Foto Sparta

De IF Design Award staat internationaal hoog aangeschreven. De 63 wereldwijd verspreide onafhankelijke jury leden beoordeelden in totaal maar liefst 6.400 inzendingen afkomstig uit 54 landen. We zijn dan ook bijzonder trots om als winnaar uit deze mondiale strijd uit de bus te komen.

Sparta R5Te woon-werk fiets

De Sparta R5Te richt zich op de eigentijdse woon-werk forens. De IF Design award is de bevestiging dat het ontwerp bij deze internationaal georiënteerde koper aanslaat. Met het unieke design en het   speciaal ontwikkelde accu-pack laten we aan deze nieuwe kopersgroep zien dat ebikes aansluiten bij hun lifestyle.

Ook iF Design award voor Maserati fiets

De Maserati MC Corse e-bike (ontwerp Diavelo) heeft ook een iF design award gewonnen. Foto Diavelo

De Maserati MC Corse e-bike (ontwerp Diavelo) heeft ook een iF design award gewonnen. Foto Diavelo

Nog een iconische fiets: de Maserati MC Corse e-bike, heeft ook een iF design award gewonnen. De fiets is ontworpen en ontwikkeld door Diavelo.

Reageer op dit artikel