nieuws

Het Fietshuys opent in Stadshart Amstelveen

Winkel 1817

Het Fietshuys opent in Stadshart Amstelveen
Foto PR

In Amstelveen wordt in maart a.s. Het Fietshuys geopend. In deze winkel werken de ondernemers Silvan Overtoom en Philip Wallage samen.

De nieuwe winkel Het Fietshuys komt naast de Bijenkorf krijgt een oppervlakte van 400 m2. De nieuwe fietswinkelformule wordt volgens de ondernemers gekenmerkt door aandacht, gastheerschap en een ‘quick fix’ voor snelle reparaties. In de ruime winkel zal een breed assortiment te vinden zijn van gewone fietsen, bakfietsen en elektrische fietsen.

Wiel Tweewielers uit jasje gegroeid

Silvan Overtoom licht toe: “De huidige winkel, Wiel Tweewielers op de Hortensialaan 14, is in de afgelopen vier jaren uit zijn jasje gegroeid. Het is tijd om te gaan uitbreiden. Ondanks een grotere locatie blijft service en de persoonlijke benadering in onze dienstverlening heel belangrijk. Zo ontvangen onze klanten standaard een gratis servicebeurt bij de aankoop van een nieuwe fiets. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook altijd de koffie voor ze klaarstaan, onze gastvrijheid moet ervan af spatten”, aldus Silvan.

Service boven prijs

Philip Wallage voegt hieraan toe: “In het tijdperk van internetaanbiedingen merken wij toch dat steeds meer klanten niet voor de laagste prijs gaan. Een grote groep klanten stelt service boven prijs. Zeker als het om duurdere aankopen gaat, zoals de aanschaf van een tweewieler,” aldus Wallage. Het adres van de nieuwe winkel is Sandbergplein 24B, 1181 ZX in Amstelveen.

Reageer op dit artikel