nieuws

Bike Totaal Wijtman met nieuwe winkel klaar voor de toekomst

Winkel 1340

Bike Totaal Wijtman met nieuwe winkel klaar voor de toekomst

Bike Totaal Wijtman verhuist naar een nieuw pand in Vlaardingen. Met de nieuwe winkel is Arthur Wijtman helemaal klaar voor de toekomst.

Bike Totaal Wijtman kondigt de verhuizing naar een nieuw pand aan. De nieuwe fietsenwinkel in Vlaardingen wordt op 25 januari geopend. Arthur Wijtman is bijzonder trots op z’n nieuwe winkel. “Samen met onze medewerkers en een groot aantal aannemers hebben wij een fietsenwinkel gebouwd die klaar is voor de toekomst.”

Winkeloppervlakte 1.100 m2

De nieuwe winkel heeft een totale vloeroppervlakte van maar liefst 1.100 m2. Op dit megaoppervlak hebben Wijtman en zijn team verschillende belevingswerelden gecreëerd. Het hart van menig fietsliefhebber zal daar zeker harder van gaan kloppen.

Compleet Koga-assortiment in Koga Store

Een absolute eyecatcher in de diverse belevingswerelden is de Koga Store waarin de volledige collectie van het merk Koga in een 100% Koga-omgeving wordt gepresenteerd. Foto’s van de geopende nieuwe fietsenwinkel van Arthur Wijtman in Vlaardingen ziet u binnenkort op tweewieler.nl.

Eerder nam Wijtman de winkel van Jeroen van Kesteren in Wateringen over.

 

Reageer op dit artikel