nieuws

Zorg dat u op plek 1 komt in uw provincie

Winkel 739

Op de website van de verkiezing kunt u zien hoeveel stemmen en welk cijfer uw winkel tot nu toe heeft gekregen. Laat uw klanten, medewerkers, vrienden en familie weten dat u genomineerd bent voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 en roep iedereen op om op u te stemmen en zorg dat u in de top 3 van uw provincie komt!

Zorg dat u op plek 1 komt in uw provincie
Een aantal Provinciewinnaars op het podium vorig jaar. Foto Tweewieler

Maak daarbij gebruik van het promotiemateriaal dat op de site van de verkiezing voor u beschikbaar is. Onder het tabblad ‘Promotiemateriaal’ kunt u op de site een banner, een omslagfoto voor Facebook, een poster en een flyer gratis downloaden. Op de site kunt u ook gepersonaliseerde posters en flyers met de naam van uw winkel bestellen.

Stemplatform verkiezing

Het stemplatform is sinds 1 november actief en is nog tot en met 24 december te bezoeken. Begin januari 2018 zal de definitieve uitslag bekend worden. Voor bepaling van de Gemeente- en Provinciewinnaars wordt door Vote Company, het bedrijf dat het stemplatform voor ons organiseert, een fraudecontrole uitgevoerd. Dit bedrijf heeft veel ervaring met dit soort verkiezingen en ziet direct wanneer er meerdere keren vanaf een eigen domein gestemd wordt of wanneer er heel negatief door een retailer op een collega wordt gestemd. Deze stemmen worden verwijderd uit de eindstand.

Uitreiking op Bike MOTION

De uitreiking is tijdens een speciaal evenement op de zondagmiddag van Bike MOTION Benelux. Deze beurs wordt dit jaar op 2, 3 en 4 maart 2018 gehouden, tegelijk met e-Bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs. Uitreiking tijdens Bike MOTION Benelux. De uitreiking van de verkiezing gaat plaatsvinden tijdens de Bike MOTION Benelux-beurs begin maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Feestelijk evenement

Op de zondagmiddag 4 maart is er een feestelijk evenement in het Jaarbeursgebouw waarbij de Provinciewinnaars worden voorgesteld en de uiteindelijke winnaar (bepaald door de vakjury) wordt uitgeroepen.

 

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 wordt mede mogelijke gemaakt door:

Hoofdsponsor:ANWB Tweewielerwinkel van het Jaar

Vrienden van de verkiezing:

Bafang Tweewielerwinkel van het JaarCST Tweewielerwinkel van het Jaar

Ook Vriend worden van de verkiezing? Klik hier voor de informatie

Reageer op dit artikel