nieuws

Stuur uw nieuws voor Thema Banden in Tweewieler januari

Winkel 1226

In het januarinummer van Tweewieler gaat de redactie van Tweewieler extra aandacht besteden aan banden. Hierin komen de laatste ontwikkelingen in banden aan bod, zoals banden met bredere velgen, tubeless banden en banden met ‘groene’ compounds.

Stuur uw nieuws voor Thema Banden in Tweewieler januari
U kunt uw informatie sturen tot woensdag 10 januari 2018. Foto Continental

Verder willen we in een productoverzicht de nieuwste banden voor 2018 laten zien. Bent u fabrikant of leverancier van banden? Stuur dan informatie over enkele items uit uw collectie voor 2018 naar de redactie van Tweewieler. Wij verzoeken u hiervoor een tekst te sturen van ongeveer 750 tekens (incl. spaties) met daarbij een of twee foto’s. Deze moeten voldoende resolutie hebben: minimaal 1MB en opgeslagen als jpg-bestand.

Deadline voor inzenden

De deadline voor het insturen van nieuws is woensdag 10 januari 2018. U kunt uw nieuws sturen naar tweewieler@vakmedianet.nl onder vermelding van ‘Thema Banden’. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Reageer op dit artikel