nieuws

Cykell komt met vouwbare en compacte fietsdrager

Winkel 1226

Cykell is fabrikant van fietsdragers voor op de trekhaak. Het bedrijf heeft een dealernetwerk van 325 fietsspeciaalzaken in de Benelux. Door een samenwerking met het bedrijf Yakima wordt het gamma uitgebreid met multifunctionele fietsdragers voor op het dak en op de koffer. Daarnaast wordt het bedrijf uit West-Vlaanderen verdeler van Croozer kinderwagens en fietstrailers.

Cykell komt met vouwbare en compacte fietsdrager
Het gamma producten van Cykell wordt door de samenwerking met Yakima verder uitgebreid met dakdragers, dakkoffers, ski-en snowboarddragers, kajak- en kanodragers. Foto Cykell

In mei 2018 brengt Cykell de Foldclick op de markt. Deze trekhaakdrager is vouwbaar, compact en erg licht. De Foldclick 2 is geschikt voor twee gewone of twee elektrische fietsen, de Foldclick 3 voor drie gewone fietsen.

Cykell verdeler van Croozer

Het gamma producten wordt door de samenwerking met Yakima, met een uitgebreid assortiment van fietsdragers, verder uitgebreid met dakdragers, dakkoffers, ski-en snowboarddragers, kajak- en kanodragers. Cykell wordt daarnaast vanaf 1 januari 2018 exclusief verdeler voor de Benelux van Croozer, een Duitse fabrikant van multifunctionele kinderwagens en fietstrailers.

Croozer

Foto Croozer

Cykell is sinds 2013 op de markt en is bekend van de fietsdrager die gemakkelijk en snel op de trekhaak te installeren zijn. 

Foto's

Reageer op dit artikel