nieuws

Winnaars Kruitbosch Bike Event ontvangen prijs voor beste idee

Winkel 1802

Winnaars Kruitbosch Bike Event ontvangen prijs voor beste idee
Alexander Evers ontvangt een cheque van € 500,- uit handen van Kruitbosch-accountmanager Roel Kassies. Foto Kruitbosch

De twee winnaars van de wedstrijden op het Kruitbosch Bike Event voor het beste idee hebben hun prijzen in ontvangst genomen. Het gaat om Guusje Janson van Janson Fietsen uit Breda en Alexander Evers, werkzaam bij Altena Fietsen in Genemuiden. Guusje won een Cortina U4 Raw en Alexander een cheque ter waarde van € 500,-.

De Cortina U4 Raw die Guusje Janson won was op het Kruitbosch Bike Event met de hand geïllustreerd door de tekenaars van Het Paradijs. Zij won de fiets met haar idee om de tekenaars van Het Paradijs langs verschillende fietsenwinkels te laten gaan met een actie om bij aankoop van een nieuwe Cortina, deze gratis te laten beschilderen door Het Paradijs. De marketingafdeling van Kruitbosch selecteerde Jansons voorstel uit meer dan 40 inzendingen en gaat de actie waarschijnlijk uitvoeren in het voorjaar van 2018.

Speciale dealerprijsvraag Kruitbosch

De andere gelukkige is Alexander Evers, werkzaam bij Altena Fietsen in Genemuiden. Hij ontving een cheque van € 500,- uit handen van Kruitbosch-accountmanager Roel Kassies. Evers deed mee met de speciale dealerprijsvraag die de afdeling productmanagement van Kruitbosch op het Bike Event had uitgeschreven. Die luidde: ‘Heb jij een goed idee hoe wij onze producten nog verder kunnen verbeteren?’.

E-bikes zonder accu aanbieden

Maar liefst 60 bezoekers van het event dachten het gouden idee te hebben, maar die van Evers kwam als beste uit de bus. Zijn idee: ‘De e-bikes met Bafang en Cortina e-systeem aanbieden zonder accu’s. Accu’s in een leaseconstructie aanbieden met een garantie voor een bepaalde periode.’ Het team productmanagement van Kruitbosch gaat het idee van Evers verder onderzoeken op haalbaarheid. Het Kruitbosch Bike Event werd begin oktober op een nieuwe locatie, het Inspyrium in Cuijk, gehouden. 

Foto's

Reageer op dit artikel