nieuws

Schrijf in voor de Fiets van het Jaar-verkiezingen 2018

Winkel

Ook in 2018 worden er weer fietsverkiezingen gehouden. Dit is inmiddels een hele rij: Naast de Fiets van het Jaar, is er de E-bike, Speed E-bike en nu ook de MTB en Racefiets van het Jaar. De inschrijving is weer geopend.

Schrijf in voor de Fiets van het Jaar-verkiezingen 2018
De winnaars van de diverse prijzen van de Fiets van het Jaar-verkiezingen 2017 en Fiets Innovatie Awards 2017 gezamenlijk op het podium. Foto Jan-Willem Schouten

De Sensa Superlite Disc werd bij de laatste editie verkozen tot Fiets van het Jaar 2017, de Giant Prime E+2 werd E-bike van het Jaar en de Trek Super Commuter+ 8S Speed E-bike van het Jaar 2017. Cube en Cannondale wonnen respectievelijk de voor de 2017-editie nieuw geïntroduceerde categorieën MTB en Racefiets van het Jaar 2017.

Inschrijven

Organisator RAI Vereniging nodigt fabrikanten en importeurs weer van harte uit mee te doen aan de verkiezing voor 2018. Naast de verkiezing van de Fiets van het Jaar, de E-bike van het Jaar en de Speed E-bike van het Jaar, wordt voor de tweede keer de verkiezing van de Racefiets en MTB van het Jaar in samenwerking met het blad Fiets georganiseerd. De uitreiking vindt plaats op 2 maart 2018 tijdens de opening van de fietsbeurs Bikemotion en E-bike Xperience in Utrecht.

X-factor

Ook dit jaar zal de onafhankelijke vakjury bij het beoordelen extra aandacht besteden aan de ‘X-factor’ van de fietsen. Zo wil de jury een breed scala aan verschillende soorten fietsen voor de verkiezing bij elkaar krijgen. Bent u een fabrikant of importeur van een fiets en u wilt ‘de beste zijn’ in 2018? Schrijf dan zo spoedig mogelijk in!

Inschrijven

Fabrikanten en importeurs kunnen hun inzendingen vóór 12 januari 2018 aanmelden, om verzekerd te zijn van deelname. Inschrijven kan via de website van de Fiets Awards (www.fietsawards.nl), door het digitale deelnameformulier in te vullen. De inzendingen moeten uiterlijk 26 januari 2018 beschikbaar zijn voor jurering. Het adres voor aanlevering van de fietsen wordt bij bevestiging van uw inschrijving bekendgemaakt.

Verkiezing Fiets Innovatie Awards ook van start

RAI Vereniging nodigt fabrikanten en importeurs ook van harte uit mee te doen aan de verkiezing Fiets Innovatie Awards 2018. De uitreiking van de Fiets Innovatie Awards vindt voor de twaalfde keer plaats en wordt uitgereikt tijdens Bikemotion.

Productinnovaties

De Fiets Innovatie Awards zijn in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek. Heeft u een fiets(accessoire) of innovatie aarzel dan niet en schrijf gelijk in!

Uitsluitend fietsproducten die niet eerder dan januari 2017 nieuw of substantieel vernieuwd op de markt zijn gebracht, komen in aanmerking voor de toekenning van een Fiets Innovatie Award 2018.

Pitch uw fietsinnovatie naar de top

Wie de winnaar wordt van de Fiets Innovatie Awards 2018 zal pas op het laatste moment bekend worden. Ook dit jaar mogen de genomineerden zich weer live presenteren tijdens een pitch aan de jury die ter plekke de winnaars zal kiezen. Als genomineerde krijgt u de kans om uw product optimaal te presenteren.

Inschrijven

Fabrikanten en importeurs kunnen hun inzendingen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 12 januari 2018 aanmelden om verzekerd te zijn van deelname. Inzendingen dienen uiterlijk 24 januari 2018 beschikbaar te zijn voor jurering.

Exposure Fiets Awards

De winnaars van de Fiets van het Jaar verkiezingen en de Fiets Innovatie Awards krijgen extra exposure tijdens Bikemotion:

  • bekendmaking van de winnaars tijdens de opening van de beurs
  • plaatsing van het winnende product op de beursvloer

Zowel genomineerden als winnaars krijgen:

  • vermelding in een persbericht van RAI Vereniging
  • vermelding op de websites www.raivereniging.nl en www.fietsawards.nl
  • vermelding in nieuwsbrieven van RAI Vereniging en social media
  • toestemming voor het voeren van de logo’s in al uw communicatie.

Meer informatie

Wij zien met grote belangstelling uw inschrijving(en) tegemoet. Heeft u vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen met Marianne Kremer, m.kremer@raivereniging.nl of 020-504 49 42.

Het inschrijfformulier is te downloaden via www.raivereniging.nl en www.fietsawards.nl.

Reageer op dit artikel