nieuws

Open huis bij FFWD Wheels

Winkel

Fast Forward Wheels (FFWD Wheels) houdt maandag 4 december een Open Huis dag. Deze dag is tegelijk ook de eerste magazijnverkoopdag voor dealers.

Open huis bij FFWD Wheels
Fast Forward Wheels (FFWD Wheels) houdt maandag 4 december een Open Huis dag die tegelijkertijd ook de eerste magazijnverkoopdag voor dealers. is. Foto FFWD Wheels

Op deze dag stelt FFWD het magazijn en hele bedrijf open voor haar dealers. De hele dag kunnen zij gebruikmaken van hoge kortingen op het huidige en uitlopende assortiment. Met mooie aanbiedingen op speciale wielsets, restvoorraad kleding en losse onderdelen.

Kijkje bij productie FFWD Wheels

Naast de aanbiedingen kunnen de bezoekers gebruikmaken van de gelegenheid om kennis te maken met het FFWD team, een kijkje te nemen in de productie en te genieten van uitstekende koffie. De FFWD Wheels Open Huis dag is op maandag 4 December van 9.00 tot 21.00 uur bij FFWD Wheels in Zwolle (Gasthuisdijk 12 8041 AG).

Wielen verloting

Als extraatje wordt onder de aanwezigen een wielset verloot. Inschrijven kan via info@ffwd.com.

Reageer op dit artikel