artikel

VIDEO | Eurobike; vooral onderdelen en accessoires

Winkel 1773

VIDEO | Eurobike; vooral onderdelen en accessoires
A1: Elektromotor von Brose, Typ: S Mac Drive

Beleef Eurobike (opnieuw) met deze VIDEO van Tweewieler. Ondanks dat nagenoeg alle grote fietsfabrikanten Eurobike links lieten liggen, lukte het de organisatie toch om ruim 1.400 exposanten naar Friedrichshafen te krijgen. Eurobike onderging, net als de fiets zelf, de laatste jaren een metamorfose. Ooit als échte fietsbeurs ontstaan met nagenoeg alle fietsfabrikanten op de beursvloer, nu vooral een fietsbeurs gericht op onderdelen en accessoires.

De organisatie van Eurobike in Friedrichshafen (4 tot en met 7 september) blikt terug op een succesvolle editie. Vergeleken met de editie van vorig jaar werden er 2.500 meer bezoekers afkomstig uit de tweewielerbranche begroet (39.834 versus 37.379 in 2018). Ze kwamen uit 99 landen (96 in 2018). Naast de vakbroeders namen ook 21.240 consumenten een kijkje. In 2018 werden deze niet toegelaten.

Lees verder na de video.

 

Organisatie Eurobike dik tevreden

Eurobike werd dit jaar voor de 28e keer gehouden. Meer dan 1.400 standhouders presenteerden er hun producten en diensten en ontvingen (toekomstige) relaties. Beurs-directeur Klaus Wellman betitelt deze editie van Eurobike als een innovatie-gedreven mobiliteits-tentoonstelling. “Als gevolg van de elektrificatie van de fiets, werd het duidelijk dat dit vervoersmiddel een steeds belangrijker vervoersmiddel gaat worden, zowel in de stad als op het platteland, voor vrije tijd en voor het dagelijkse woon-werkverkeer.”
In 2020 wordt Eurobike gehouden van woensdag 2 tot en met zaterdag 5 september, wederom in Friedrichshafen.

Volgende beurs: Vélovak in Gorinchem

De eerstvolgende beurs die wordt gehouden en die u zeker niet mag missen, is Vélovak: van 22 tot en met 24 september in de Evenementenhal in Gorinchem. Lees er alles over in ons dossier!

 

Reageer op dit artikel