artikel

Introductie Marin Bikes op komende huisshow RS Bicycles

Winkel 307

Van 7 juli tot en met 11 juli vind de jaarlijkse huisshow van RS Bicycles & Components plaats op het landgoed van Huyse Brakel in het Gelderse Brakel. Dit jaar zijn er naast de 2020 collecties van Somec, Cratoni en Velco ook de fietsen van Marin bikes aanwezig.

Introductie Marin Bikes op komende huisshow RS Bicycles

Onlangs werd bekend dat het Amerikaanse merk Marin Bikes voor de distributie in de Benelux gekozen heeft RS Bicycles & Components. Op de huisshow zal het assortiment van aluminium en carbon frames en stalen mountainbikes en gravelbikes te zien zijn.

Helmen van Cratoni

Ook te zien zijn de helmen van Cratoni met een assortiment van kinderhelmen tot een complete lijn speed pedelec helmen.

Somec

De legendarische Italiaanse framebouwer komt dit jaar met het nieuwe Eclipse frame. Dit nieuwe frame kan zowel voor schijfremmen als voor traditionele remmen gemaakt worden. Somec is 100% Italiaans en levert uitsluitend customized frames van staal, titanium, aluminium en carbon.

Velco Winkbar

RS Bicycles & Components is verderexclusief distributeur van de Velco Winkbar. De Winkbar heeft vorig jaar op de Bike Motion de Innovatie Award gewonnen. Dit interactieve stuur heeft veel functies zoals navigatie, verlichting, antidiefstalbeveiliging en track and trace.

Mogelijkheid om te testen

Tijdens de huisshow heeft u de mogelijkheid om de nieuwe collecties te bekijken of te testen. U kunt binnenlopen of u kunt een afspraak maken, zodat u persoonlijk geholpen wordt door één van de medewerkers. De huisshow is dagelijks geopend van 9:00 uur tot 22:00 uur. Voor meer informatie of een afspraak kunt u een email sturen aan: info@rs-bicycles.com.

Reageer op dit artikel