artikel

Marin bikes kiest voor distributie via RS Bicycles

Winkel 484

Marin bikes kiest voor distributie via RS Bicycles
Foto Marin Bikes

RS Bicycles breidt haar assortiment uit met Marin Bikes. Het Amerikaanse bedrijf dat sinds 1986 fietsen produceert, heeft gekozen om de markt in de Benelux via RS Bicycles te gaan distribueren. Eigenaar Robert Schimmer is trots dat hij het merk weer terug heeft kunnen brengen in de Benelux.

“Het motto van Marin Bikes is ‘made for fun’ en dat zie je ook terug in het ruime assortiment en de vele kleurrijke modellen”, aldus Robert Schimmer. Het Californische bedrijf Marin Bikes staat in Nederland met name bekend vanwege de aluminium mountainbikes die in de jaren 90 veel werden verkocht. Inmiddels biedt Marin een compleet assortiment fietsen aan.

Robert Schimmer, eigenaar van RS Bicycles & Components in Zaltbommel, is vooral onder de indruk van de goede prijs-/kwaliteitverhouding van Marin. Daarnaast bevindt de voorraad van Marin voor Europa zich in Nederland. Hierdoor zijn de fietsen goed en snel leverbaar.

Uitgebreid assortiment

Marin Bikes heeft een uitgebreid assortiment mountainbikes, trail, enduro, gravelbikes, fitness, e-mtbs en kinderfietsen. Naast aluminium en carbon fietsen biedt Marin ook gravelbikes met stalen frames aan.

RS Bicycles & Components

RS Bicycles & Components maakte afgelopen jaar vier jaar een flinke groei door. Het Duitse fietsmerk Corratec is inmiddels goed verkrijgbaar in Nederland en België. En de vraag naar onder andere de speed pedelec helmen van Cratoni is enorm. De uitlevering van de Winkbar, het interactieve stuur dat in 2018 de Innovatie Award won, is vanaf deze week ook begonnen.

Foto's

Reageer op dit artikel