nieuws

Haarscheurtjes; omruilactie Babboe City bakfiets

Werkplaats 3071

Na kwaliteitstesten heeft Babboe geconstateerd dat het frame van het model CITY, geproduceerd van 2010 t/m 2012, een fabricagefout heeft. Daarnaast kan in het voorframe, geproduceerd van 2017 t/m juni 2018 in enkele gevallen een lasfout zitten. Het bedrijf is een omruilactie gestart.

Haarscheurtjes; omruilactie Babboe City bakfiets

Na een intensieve gebruiksperiode kunnen er mogelijk haarscheurtjes in deze frames ontstaan die kunnen leiden tot het langzaam doorzakken van het frame. Babboe neemt geen enkel risico en ruilt de frames kosteloos om. De omruilactie is inmiddels van start gegaan. Babboe heeft bezitters van de bakfietsen met de specifieke frames persoonlijk benaderd om te stoppen met het gebruik van de bakfiets.

Check frame op speciale website

De mobiele bakfietsservice van Babboe vervangt het frame aan huis of haalt de bakfiets op, repareert deze en brengt deze binnen enkele dagen weer terug. Bezitters van het model CITY kunnen via de website controleerjeframe.nl hun framenummer checken of een gratis telefoonnummer van de consumentenservice van Babboe bellen, 0800-2103. Het gaat om de framenummers beginnend met GB10, GB11, GB12, GB16K, GB16L, GB17, GB18, U17, U18, WSP3 en WSP4.

De City bakfiets op de foto betreft een nieuwer model van Babboe.

 

Reageer op dit artikel