nieuws

enviolo en KMC samen in dealertrainingen

Werkplaats 266

Kettingfabrikant KMC en enviolo, producent van interne versnellingsnaven, gaan samen retailers de ins en outs leren van hun technologieën en systeemonderhoud. In de praktijk zal KMC aansluiten bij de MY2019 dealertrainingen van enviolo die van januari tot en met maart 2019 worden gehouden.

enviolo en KMC samen in dealertrainingen
KMC sluit aan bij de MY2019 dealertrainingen van enviolo.

Met hun onlangs geïntroduceerde Membership-programma en de dealertrainingen, heeft enviolo al een uitgebreid niveau van ondersteuning ontwikkeld. De mix van persoonlijke sessies en retail tools is sinds de introductie goed ontvangen en gewaardeerd door de markt. Het succes van het uitgebreide dealerprogramma is bij KMC onder de aandacht gekomen. Momenteel is KMC bezig om uit te breiden met hun aftermarket-activiteiten in Europa.

Nieuwste oplossingen presenteren

KMC Sales Manager Michael Stichling ziet het als een geweldige kans om de nieuwste oplossingen voor aandrijfsystemen aan zijn klanten te introduceren. “enviolo-naven in combinatie met KMC’s aandrijfcomponenten zullen een grote duurzaamheid bieden en voldoen aan de verwachtingen van veeleisende consumenten. We zijn blij dat we kunnen deelnemen aan de trainingsreeks van enviolo om onze oplossingen te introduceren.”

In de eerste instantie zullen de trainers van KMC op vier Nederlandse locaties deelnemen aan de workshops van enviolo: Breda, Ede, Eindhoven en Zwolle.

Reageer op dit artikel