nieuws

Pinion traint Benelux-dealers

Werkplaats 576

Pinion traint Benelux-dealers
Pinion brengt in samenwerking met Juncker Bike Parts weer de technische training in De Fietser in Ede. Stap 1 Foto's Pinion GmbH

Ook dit najaar vindt er weer een Pinion training plaats bij Juncker Bike Parts in De Fietser. Vanuit Pinion zal weer technische ondersteuning aanwezig zijn en extra uitleg worden gegeven. De training wordt gehouden op 12 november 2018 in Ede.

Pinion levert versnellingsnaven van een hoge kwaliteit. De dealertrainingen die afgelopen jaar en begin 2018 zijn gehouden, zijn een succes gebleken. Vandaar dat Pinion heeft besloten een nieuwe ronde product- en technische training aan te bieden.

Technische training in De Fietser in Ede

De meeste trainingen worden gegeven bij het Pinion hoofdkantoor in Denkendorf, dit jaar voor het eerst naast in het Duits ook in het Engels. Denkendorf is te ver weg voor Belenux-dealers, vandaar dat de technische training ook eenmalig in Ede wordt aangeboden. Je bent dan te gast bij Juncker Bike Parts in samenwerking met Gates Carbon Drive in het Accell Experience Center De Fietser.

Opbouw training

De trainingen in Denkendorf zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Namelijk de onderdelen product, verkoop, en service. Tijdens de training, die de hele dag duurt, worden productinnovaties uitgelegd. Ook krijgen deelnemers tips om de Pinion-versnellingen te verkopen. In het praktische gedeelte van de dag krijgen de dealers de gelegenheid om uit te proberen wat ze over de nieuwe producten hebben geleerd.

Lees ook over de vorige Pinion training voor Benelux-dealers

Pinion servicedelen verkrijgbaar bij Juncker

Foto's

Reageer op dit artikel