nieuws

enviolo en Tweewieler Academy gaan partnerschap aan om fietsmecaniciens te trainen

Werkplaats 369

Nadat in mei de trainers van de Tweewieler Academy in een updatetraining zijn getraind, hebben de twee organisaties nu een educatief partnerschap voor de lange termijn opgezet. Door de nieuwe samenwerking leert enviolo jonge fietstechnici alle details en het servicen van de traploze schakelproducten van het bedrijf.

enviolo en Tweewieler Academy gaan partnerschap aan om fietsmecaniciens te trainen

Om de volgende generatie fietsmecaniciens te trainen, biedt de Tweewieler Academy een educatief programma met vier praktijkdagen, ervaring opbouwen en opleiding in een fietsenwinkel, afgewisseld met een theoretische dag op een van de drie locaties van de school: Middelburg, Doetinchem en Nieuwegein.

Kennismaken met nieuwste producten met enviolo

‘We willen dat onze studenten worden voorbereid op een succesvolle carrière in de fietsindustrie en daarom werken we samen met enviolo. We willen onze studenten in de beginfase laten kennismaken met hun nieuwste producten.’ zegt Mike Jansen, Technisch Trainer bij Tweewieler Academy.

Leerproces van de studenten te ondersteunen

Vanaf dit jaar zal het B2B Education Team van enviolo alle drie locaties bezoeken om het leerproces van de studenten te ondersteunen. ‘Onze focus ligt onder andere op het vergroten van de technische vaardigheden van retailers. Daarom zijn we zeer verheugd om de directe interactie en opleidingen met de studenten van Tweewieler Academy.  Ook bouwen we zo ons retail training-partnerschap. We committeren ons de Academie van hulpmiddelen en voortdurende updates over onze technologie, producten en marktinzichten te voorzien om hun toekomstige ontwikkeling te ondersteunen’ voegt Niels van der Steen, Marketing Manager bij enviolo toe.

Verder dan jaarlijkse sessies

Het partnerschap gaat verder dan de jaarlijkse sessies. De Tweewieler Academy ondersteunt enviolo namelijk in zijn dealertrainingen MY2019 met het beschikbaar stellen van de faciliteiten op trainingslocaties zoals Nieuwegein en Zwolle. Voor meer locaties en registratie kunnen winkeliers enviolo.com/training bezoeken.

Reageer op dit artikel