nieuws

ICC met nieuw gereedschap van Feedback Sports op Vélovak

Werkplaats 2770

Op de komende Vélovak toont ICC van het merk Feedback Sports de gloednieuwe Range Torque Ratchet Combo. Deze moment-/ratelsleutel is ideaal voor snel en nauwkeurig sleutelen, waarbij het aanhaalkoppel precies ingesteld kan worden.

ICC met nieuw gereedschap van Feedback Sports op Vélovak

De Range Torque Ratchet Combo van ICC is onmisbaar gereedschap voor de professionele werkplaats. Hij combineert de precisie van de Flex-Bar Torque met de 2-way ratchet van Feeedback Sports. Met deze moment-/ratelsleutel kun je snel componenten (de)monteren of aanpassen, waarbij je het aanhaalkoppel kunt instellen.

Werkstandaard van Feedback Sports

Ook te zien op de stand van ICC is de Feedback Sports Sprint werkstandaard voor de serviceprofessional. De mecaniciens van Trek-Segafredo en Lotto-Soudal werken er dagelijks mee. Ook de fiets van de succesvolle Colombiaan Fernando Gaviria werd in de Tour dagelijks klaargemaakt op deze werkstandaard. De werkstandaard is makkelijk opvouwbaar voor transport. De hoogte is instelbaar naar wens, met stabiele driepoot. De maximale belasting is 38 kg.

Vélovak is inkoopmoment

De data van de beurs, van zondag 9 september tot en met dinsdag 11 september, vormen een mooie aftrap als inkoopmoment voor het nieuwe seizoen. “De retail kan deze gelegenheid gebruiken om te netwerken, zich te oriënteren voor het komende seizoen, nieuwe merken te zoeken en de handel met de bestaande merken uit te breiden”, benadrukt initiatiefnemer Will Scheper. E-bike merken die op Vélovak te zien zullen zijn: Elby, Huyser, Freebike, Ebike Das Original (Ebike Factory), Oxford, VSF Manufaktur, Trenergy, Keola en Van Dijk.

Alles voor de vakhandel in 1 platform

De beurs biedt op alle vlakken van de fietsenbusiness relevante inhoud. Voor fietsen een breed aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mtb’s. Verder onderdelen en accessoires, kleding, en sportvoeding. Voor de werkplaats is er aanbod in gereedschap, werkplaatsinrichting en kleinmateriaal. Aanvullende retailservices zijn er in de vorm van verzekeringen, winkelautomatisering en technische trainingen.

Uitje voor het hele team

Bezoekers aan Vélovak kunnen zich gratis inschrijven. Om verzekerd te zijn van de professional als bezoeker, moeten bezoekers een KvK-nummer bij hun aanmelding invoeren om zich te registeren. Beursmanager Mascha de Bruin: “Je kunt dus je hele team meenemen, inclusief de parttimers en hulpkrachten. Een leuk uitje voor het hele team, gezellig en met inhoud.” Hebt u zich nog niet vooraf geregistreerd, dan kan dit ook nog op de dag van bezoek bij de receptie van Evenementenhal Gorinchem.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel