nieuws

Pinion organiseert dealer workshops in Benelux

Werkplaats 826

Pinion organiseert dealer workshops in Benelux
Pinion’s technisch man, Tobias reimann, is op 22 januari 2018 aanwezig bij Juncker Bike Parts in Apeldoorn om uitleg te geven. Foto Pinion

Pinion gaat voor dealers in de Benelux een speciale workshop geven op maandag 22 januari 2018. Die vindt plaats bij Juncker Bike Parts in Apeldoorn. Tobias Reimann, Pinion’s technisch man, is aanwezig om uitleg te geven.

Pinion organiseert de workshop voor geïnteresseerde dealers in navolging van de succesvolle workshops bij dealers op de werkvloer en tijdens Eurobike 2017. Registratie is met directe ingang mogelijk via Juncker Bike Parts. Juncker is sinds september 2017 Benelux distributeur voor Pinion.

Ook aanwezig in De Fietser op 14 januari

De Duitse versnellingsspecialist zal ook deelnemen aan de Koga Touring & Trekking Dag die op zondag 14 januari 2018 wordt georganiseerd in De Fietser in Ede. Pinion is ook te vinden op de Velofollies, die plaatsvindt van19 t/m 21 januari in Kortrijk.

Voorbereiding op komende seizoen

Reimann benadrukt de behoefte om dealers te informeren. “Het contact met de dealer is heel waardevol voor ons. We vinden het van groot belang dat de dealer goed voorbereid het aanstaande verkoopseizoen in gaat. Met alle up-to-date informatie over onze nieuwe systemen, producten en accessoires voor 2018,” aldus Reimann.

Reageer op dit artikel