nieuws

Elan geeft technische workshops Rohloff schakelsystemen

Werkplaats

Elan organiseert in februari en maart technische workshops in het Dutch Bicycle Center, in het Honig Complex in Nijmegen. Dealers kunnen daar hun technische kennis en vaardigheden bijslijpen. Aan bod komen onder meer de Rohloff elektrische schakelsystemen.

Elan geeft technische workshops Rohloff schakelsystemen
Elan heeft onder meer aandacht voor de het nieuwe E-14 elektrische schakelsysteem.

Elan geeft de technische workshops op vier verschillende data. Geïnteresseerde dealers kunnen zich op een van die dagen inschrijven, via de website www.rohloff.nl. De workshops zijn op maandag 26 en dinsdag 27 februari, en op maandag 5 en dinsdag 6 maart.

Rohloff E14 elektrische schakelsysteem

Er komen vier onderwerpen aan bod, waarbij voor elk onderwerp een uur tijd is. Te beginnen met het nieuwe E-14 elektrische schakelsysteem voor de Rohloff Speedhub. Elan duikt dieper in de techniek en de werking. Ook wordt uitgelegd hoe je als dealer nu bepaalt wanneer er wel of geen sprake is van een garantiegeval.

Andere onderwerpen die aan bod komen, betreffen de CDN- en CDX-riemen van Gates, de nieuwe en oude motorsystemen van BionX en de Rotor Q-Rings. Bij die laatste wordt ingezoomd op het gebruik, de montage en de juiste afstelling van van de ovale kettingbladen van Rotor.

Workshop focust op verkoop en service

De workshops focussen op zowel de verkoop van de producten als de service. “Dit maakt het dus zeer interessant voor zowel winkelmedewerkers als werkplaatspersoneel om deel te nemen. De workshops zullen gegeven worden door experts van de verschillende merken en er zal ruimte zijn om vragen over de producten te beantwoorden”, zegt Hans van Vught van Elan.

De kosten voor deelname bedragen  €35,- excl. btw per persoon, waarbij een lunch is inbegrepen. De workshops starten om 10.00 uur, met tussen ieder blok een korte pauze, en eindigen om 16.00 uur.

Reageer op dit artikel