artikel

Feedback Sports; compacte momentsleutel voor op locatie

Werkplaats 461

Feedback Sports; compacte momentsleutel voor op locatie
Met de Range heeft Feedback Sports een momentsleutel voor alle aanhaalmomenten van 2 tot 10Nm.

Als je op locatie werkt of tijdens bijvoorbeeld een toertocht als servicepunt fungeert, wil je compact gereedschap hebben. Gaat het om de compacte momentsleutel, dan is de Range van Feedback Sports een uitkomst.

Het bereik van deze momentsleutel loopt van 2 tot 10 Nm, precies het aanhaalmoment van veel (lichtgewicht) fietsonderdelen. Wanneer je een specifiek moment nodig hebt, druk je op de draaiknop aan het uiteinde van de sleutel en activeer je de Nm-draaiknop totdat het gewenste moment is bereikt. Met de momentsleutel kun je bouten zowel vast als los draaien. De bijbehorende bitjes, voor de meest toegepaste boutmaten, worden uiteraard meegeleverd. De set wordt geleverd in een etui dat zo in een werkbroekzak past.

Feedback Sports-standaardsleutels, maar dan iets minder standaard

Feedback T-sleutels zijn net iets compacter als wat standaard in de industrie wordt toegepast, en daardoor veel prettiger te hanteren tijdens werkzaamheden aan de fiets.

Standaardsleutels, maar dan iets minder standaard

Als je aan fietsen werkt, merk je dat sommige standaardsleutels best een ander formaat zouden mogen hebben. Of dat het fijner zou zijn als je een bepaalde combinatie van maten zou hebben.
Feedback Sports springt hier gericht op in. Met bijvoorbeeld haar T-vormige inbus- en torqsleutels die net wat compacter dan standaard zijn. En een serie combisleutels, waarbij je de maten die op het oog moeilijk zijn te onderscheiden, keurig bij elkaar vindt.


Deze artikelen vind je vast ook interessant:

 

Reageer op dit artikel