video

Video: BOVAG 24 uurs fietsrace op Circuit Zandvoort

Retailing

Video: BOVAG 24 uurs fietsrace op Circuit Zandvoort
Dennis Lubbersen

Deze video geeft een goede indruk van de zware BOVAG 24 uurs fietsrace die op 25 en 26 mei 2013 op het Circuit Park Zandvoort werd verreden. Met windkracht 4 tot 5, stortbuien in het pikkedonker en valpartijen in de Tarzanbocht was de BOVAG 24 uurs fietsrace op Circuit Park Zandvoort een evenement dat men niet snel zal vergeten.

De winnaars van het algemeen klassement – “Team 24” – legden in een etmaal maar liefst 850 kilometer af, hetgeen een gemiddelde van 35 km/u betekent. In het speciale e-bike klassement won het team van Stichting SAM, als vertegenwoordiging van de BOVAG Elektrische Wielerploeg, met een totale afstand van bijna 650 kilometer.
Niels Hansen, Manager Fietsbedrijven van BOVAG, deed zelf ook mee met de race. Hij  legt uit waarom de BOVAG Elektrische Wielerploeg meedeed aan het Elektrische Fiets klassement. “Ten eerste ondersteunden we daarmee Stichting Sam, die zich inzet voor kinderen met het Syndroom van Down en autisme. Daarnaast wilden we laten zien dat de e-bike prima geschikt is voor recreatief gebruik.”

Video

Reageer op dit artikel