video

Pieter van der Krol van Gazelle vertelt over actie met Gers Pardoel

Retailing

Op de site van Adformatie is een video te bekijken waarin Pieter van der Krol van Gazelle vertelt over de mediacampagne met Gers Pardoel. Adformatie is een tijdschrift voor marketing- en communicatieprofessionals.

Pieter van der Krol van Gazelle vertelt over actie met Gers Pardoel

 

DOETINCHEM – Op de site van Adformatie is een video te bekijken waarin Pieter van der Krol van Gazelle vertelt over de mediacampagne met Gers Pardoel. Adformatie is een tijdschrift voor marketing- en communicatieprofessionals.

Op de site van Adformatie vertelt Pieter van der Krol in een aflevering van Piece of Work hoe Gazelle achterop bij Gers Pardoel sprong en zo de stap naar jongeren kon maken. In zijn lied rapt Gers Pardoel over het merk Gazelle. De rapper nam contact op met Gazelle met het verzoek of ze mee wilden werken aan een campagne. “Gazelle heeft toch een wat suf imago onder jongeren en met deze samenwerking kregen we contact met jongeren.”

15% meer verkopen tijdens de campagneperiode

Naar aanleiding van ‘Spring maar achterop bij mij’ startte Gazelle met een Facebook pagina en deze heeft tot nu toe ruim 7.000 likes. Het merk scoorde verder bijna 15% meer verkopen tijdens de campagneperiode.”Wij zijn nu aan het nadenken over een contentstrategie voor deze Facebook pagina.”

Van der Krol vertelt verder hoe Banksy hem pakt met 1 beeld ‘Zo zou reclame ook moeten zijn’ en hij onthult zijn All time favorite.

Video

Reageer op dit artikel