nieuws

Vier nieuwe medewerkers bij Kruitbosch

Retailing 2532

Vier nieuwe medewerkers bij Kruitbosch
Peter Agten werkte voorheen bij Shimano. Foto Kruitbosch

Bij Kruitbosch zijn de afgelopen maanden vier nieuwe medewerkers in dienst gekomen. Vanaf 1 februari is het Kruitbosch-team versterkt met Peter Agten. Als Category Manager Sport stelt Peter, in samenwerking met leveranciers, het sportieve assortiment van Kruitbosch samen.

Voorheen heeft Peter Agten (34) gewerkt bij Shimano als Product Manager voor PRO.

Robbert-Jan Stals

Robbert-Jan Stals

Sinds 1 januari is Robbert-Jan Stals aangesteld als Manager Business Development bij Kruitbosch. Vanuit deze rol is hij met zijn team verantwoordelijk voor de sales en de ontwikkeling van het partnernetwerk van lifestyledealers in Nederland, België en Duitsland. Robbert-Jan Stals is 29 jaar en is vanuit zijn vorige functie als Business Development Manager in de auto-industrie bekend met het ontwikkelen en uitrollen van diverse strategische projecten.

Liesbeth Scholtus

Liesbeth_Scholtus

Liesbeth Scholtus

Sinds december is Liesbeth Scholtus (37) in dienst bij Kruitbosch als Category Owner Lifestyle Accessoires. Zij focust zich op de ontwikkeling van nieuwe Cortina Bike Fashion Accessories. Daarnaast stelt ze in nauwe samenwerking met Marketing, Sales en leveranciers de collectie van Urban Proof en Brooks binnen Kruitbosch samen. Liesbeth is na haar Hbo-opleiding ‘meester Koetsier’ op de Hogeschool van Amsterdam haar carrière gestart in de mode en later werkzaam geweest in verschillende posities in de sieradenbranche. Liesbeth was hiervoor werkzaam als Category Manager bij B&C Raamdecoratie.

Carolien Pontier

Carolien_Pontier

Carolien Pontier

Eind vorig jaar is Carolien Pontier bij Kruitbosch aangesteld als Manager Klantenservice. Zij is verantwoordelijk voor het aansturen en optimaliseren van de afdeling Klantenservice.
Carolien is 36 jaar en neemt de nodige ervaring mee vanuit haar functies van Operational Manager en Ketenlead Meterstanden bij Essent, waar zij na haar studie Arbeids en Organisatie Psychologie in Groningen is gaan werken.

Reageer op dit artikel