nieuws

Urban Iki trekt Aron Scheppink aan

Retailing 1523

Urban Iki trekt Aron Scheppink aan
Aron Scheppink is aangetrokken als Business Development Manager door Urban Iki. Foto Urban Iki

Aron Scheppink is aangetrokken als Business Development Manager door Urban Iki. Scheppink zal de ambities van het in februari 2017 geïntroduceerde Urban Iki in 2018 vormgeven. Scheppink heeft in 2017 al zijn eerste stappen in het bedrijf gezet en is per 1 februari fulltime in dienst getreden bij OGK Europe BV.

Urban Iki heeft met Aron Scheppink kennis op gebied van werken in internationale teams aangetrokken. “Met zijn afgeronde universitaire studie International Business (Rijksuniversiteit Groningen) die hij aanvulde met een Master Business Management (Uppsala University) en een Master International Financial Management (Rijksuniversiteit Groningen) ligt er een stevige bedrijfskundige basis. Door ook in Stockholm en Uppsala een deel van zijn studie te volbrengen en door ervaring op te doen in internationale bedrijven, heeft hij de praktijk van het werken in internationale teams ervaren. Kennis en ervaring die bij het realiseren van nationale en internationale groei essentieel is”, geeft Urban Iki aan.

Doorgroei Urban Iki naar internationaal merk

Urban Iki wil met de komt van Aron (zoon van Ronald Scheppink) groei realiseren: “Als persoon past Aron goed in het team. Met een frisse kijk komt hij met scherpe analyses en nieuwe ideeën. Hij kan zich goed verplaatsen in onze doelgroep en is complementair binnen ons team. Als team hebben we een goede start gemaakt. Samen verwachten we Urban Iki in Nederland en ver daarbuiten op een gezonde manier te kunnen laten doorgroeien naar een sterk internationaal merk”, aldus het Urban Iki-team.

Lees ook: Nieuw hip merk kinderfietsstoeltjes Urban Iki

Reageer op dit artikel