nieuws

Service support Multicycle uitgebreid met Cees van Heuveln

Retailing 1487

Service support Multicycle uitgebreid met Cees van Heuveln
Cees van Heuveln. Foto Multicycle

Weer een nieuwe aanwinst bij Multicycle: Cees van Heuveln maakt sinds begin februari deel uit van de serviceafdeling van het bedrijf. Cees zit vanaf zijn 15e jaar in de tweewielerbranche. Van 2000 tot 2016 had hij zijn eigen bedrijf ‘Fietsen van Cees’ in Eibergen.

Cees van Heuveln vertelt: “Dit bedrijf heb ik in 2016 verkocht en daarna ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging in de tweewielerbranche. Deze vond ik bij mijn vorige werkgever Cycleurope waar ik in de service support aan de slag ging. Daarbij was ik de spil tussen dealers en leveranciers en die functie spreekt mij heel erg aan.”
Sinds 8 februari jl. maakt hij deel uit van het Multicycle team als service coördinator. “In deze functie ga ik met mijn collega’s de service support uitbreiden en verder perfectioneren.”

Nieuwe medewerkers Multicycle

Begin januari werd bekend dat Hans Koopman (voormalig Juncker-medewerker) het verkoopteam kwam versterken.  In december werden Leon Westenberg als nieuwe sales manager en Peter van Nieuwenhuizen (ook afkomstig van Juncker) als accountmanager voorgesteld.

 

Reageer op dit artikel