nieuws

Peter Cijs gestart als zelfstandig ondernemer

Retailing 3180

Peter Cijs gestart als zelfstandig ondernemer
Peter Cijs start met zijn adviesbureau Als@overmobiliteitgaat.

Na een loopbaan bij onder andere Gazelle, Multicycle en Hans Struijk Fietsen is Peter Cijs nu gestart als zelfstandig ondernemer met zijn adviesbureau Als@overmobiliteitgaat.

Met zijn ervaring en netwerk is hij beschikbaar om fabrikanten, importeurs, groothandelaren, retailers, belangenverenigingen en mobiliteit makelaars te ondersteunen met advies, promotie en verkoop: “Ik ga dit met zorg en passie verzorgen, vanaf de eerste fiets tot de aangepaste fiets.” Peter Cijs geeft aan dat hij snel, accuraat en transparant werkt en flexibel inzetbaar is per dag, avond, weekend en/of project. Geïnteresseerden kunnen Peter Cijs mailen.

 

Foto's

Reageer op dit artikel