nieuws

Mark Boer nieuwe accountmanager BIG Bicycles

Retailing 1431

Mark Boer nieuwe accountmanager BIG Bicycles
Mark Boer is accountmanager voor de regio Zuidwest-Nederland en België. Foto BIG

BIG bicycles heeft met ingang van februari 2018 een nieuwe accountmanager in dienst. Mark Boer is accountmanager voor de regio Zuidwest-Nederland en België.

BIG Bicycles heeft een nieuwe regio indeling gemaakt. Doel is de vakhandel nog beter te kunnen bedienen. In dat kader is Mark Boer aangetrokken als accountmanager voor Zuidwest-Nederland en België.

Boer, afkomstig uit Maassluis, was van jongs af aan in zijn vrije uurtjes te vinden in de plaatselijke rijwielhandel. Hij hielp daar met allerlei klusjes in de werkplaats en in de winkel. Zijn
enthousiasme en discipline vielen op bij de eigenaar. Die vraagt na zijn middelbare school voor hem te gaan werken. Boer leert snel en bekleedt diverse functies, om uiteindelijk filiaalmanager te worden.

Kansen met nieuwe businessmodellen

“Vanuit de vele rollen die Boer heeft ingevuld, kent hij de merken die door BIG bicycles worden gevoerd. De stap naar accountmanager bij BIG is een bewuste keuze. Met veel plezier zal Boer de BIG merken, zoals Rivel en Hollandia, onder de aandacht brengen van de vakhandel. Met nieuwe businessmodellen, die ook binnen de rijwielhandel hun entree doen, liggen er genoeg kansen. Mark kijkt uit naar prachtige samenwerkingen”, zegt BIG Bicycles.

Lees ook: Niels Hagedoorn nieuwe kwaliteitsmanager BIG bicycles

Reageer op dit artikel