nieuws

Eerste Kruitbosch Academy succesvol verlopen

Retailing 1028

Eerste Kruitbosch Academy succesvol verlopen
Op maandag 22 januari en maandag 5 februari vonden de eerste twee Kruitbosch Academies plaats op het hoofdkantoor van Kruitbosch in Zwolle. De belangstelling was groot en beide dagen zaten snel vol.

De eerste Kruitbosch Academy is succesvol verlopen. In een afwisselend keuzeprogramma werden dealers geïnformeerd over verschillende onderwerpen. Door een ruime programmakeuze was er voor iedere deelnemer de mogelijkheid een passend trainingsprogramma te volgen.

De Kruitbosch Academy werd geïntroduceerd tijdens het Kruitbosch Bike Event, afgelopen oktober is. De Academy is een trainingsdag voor dealers waarin achtergrondinformatie, productinformatie, verkooptraining en technische informatie door Kruitbosch wordt aangeboden. Op maandag 22 januari en maandag 5 februari vonden de eerste twee Kruitbosch Academies plaats op het hoofdkantoor van Kruitbosch in Zwolle. De belangstelling was groot en beide dagen zaten snel vol.

Technische training van Bafang en Cortina e-bikes 


De dag werd geopend door directeur Chris Kruitbosch. Hij benadrukte het belang van samenwerken en informatie delen. Aansluitend vonden er verschillende presentaties plaats, aangeboden via een keuzeprogramma. Zo was de Technical Support Executive van Bafang aanwezig om de technische training van Bafang te verzorgen. Ook werd er een technische training van Cortina e-bikes aangeboden. Daarnaast is er een verkooptraining en een presentatie over de Customer Journey gegeven. Uiteraard ontbrak ook het verhaal achter het merk Cortina niet.

Kruitbosch Academy krijgt vervolg

Tijdens de Kruitbosch Academy werd een technische training Cortina e-bikes gegeven.

Tijdens de Kruitbosch Academy werd een technische training Cortina e-bikes gegeven.

“Met dit uitgebreide programma is de Kruitbosch Academy een interessante dag voor het hele team. Uit de evaluatie komt naar voren dat dealers zijn geïnspireerd over onderwerpen die voor hen relevant zijn. Kortom een dag van informeren, inspireren en delen”, zegt Kruitbosch.
“We vinden het belangrijk onze klanten ook in de toekomst te blijven informeren over verschillende actuele onderwerpen. Aan deze opzet wordt daarom een vervolg gegeven. In de loop van 2018 worden er meer Kruitbosch Academies georganiseerd”, zegt Kruitbosch. Klanten van Kruitbosch kunnen zich hiervoor aanmelden via hun accountmanager.

Reageer op dit artikel