nieuws

Alphons Turk nieuwe salesmanager Schwalbe Nederland

Retailing 1415

Alphons Turk nieuwe salesmanager Schwalbe Nederland

Vanwege de groei bij Schwalbe Nederland b.v. breidt Schwalbe het team uit met een nieuwe salesmanager. Alphons Turk zal Schwalbe Nederland vanaf 1 maart versterken.

Bij Schwalbe Nederland wordt Alphons Turk verantwoordelijk voor het aansturen van zijn salesteam en het behalen van de gestelde doelen. Ook zal hij een actieve rol spelen in marktbewerking en key accountmanagement op gebied van retail, groothandel en OEM.

“Alphons Turk is 18 jaar werkzaam binnen de fietsbranche bij verschillende prominente bedrijven. Met zijn opgedane kennis en ervaring heeft een zeer goede kijk op de dynamische ontwikkelingen binnen de branche”, zegt Schwalbe.

Stefan Treling is op 1 januari 2018 toegetreden tot de directie als commercieel directeur. Walter van den Hoven blijft algemeen directeur.

Reageer op dit artikel