nieuws

Alain Beyens nieuwe CEO van Fiets! – Hans Struijk Fietsen

Retailing 2026

Alain Beyens nieuwe CEO van Fiets! – Hans Struijk Fietsen
Alain Beyens brengt veel internationale ervaring mee naar Fiets! – Hans Struijk Fietsen.

Alain Beyens is de nieuwe CEO van Fiets! – Hans Struijk Fietsen. Beyens werd onlangs benoemd door de raad van bestuur. E-commerce, B2B, B2G, beleving en connectiviteit zijn speerpunten in het beleid voor de komende jaren, waar Beyens invulling aan gaat geven.

Met Alain Beyens als nieuwe CEO wil Fiets! – Hans Struijk Fietsen zich verder klaarstomen voor de toekomst. De Belgische retailorganisatie, met een netwerk van winkels en werkplaatsen in België en Nederland, wil inspelen op nieuwe trends.

“Tegelijk blijven we, zowel naar bedrijven als naar consumenten, een sterk aanbod combineren met een sterk winkelnetwerk en eigen werkplaatsen”, aldus de onderneming.

Groeimogelijkheden voor Fiets! Hans Struijk Fietsen

Fiets! XL store in Leuven .

Fiets! XL store in Leuven.

Alain Beyens was hiervoor onder meer ceo van Starbev en directielid van AB InBev. Beyens is handelsingenieur van opleiding.Fiets! – Hans Struijk Fietsen zegt dat ‘zijn internationale ervaringen bij groeiende ondernemingen zorgt voor extra potentieel en groeimogelijkheden’.

De retailorganisatie heeft ook een nieuwe voorzitter van de raad van bestuur benoemd, dat is Michel Verhaeren van Vermec.

Lees ook: Peter Cijs van Multicycle naar Hans Struijk Fietsen

Reageer op dit artikel