nieuws

Dynamo Retail Event in circussferen

Retailing 1102

Dynamo Retail Event in circussferen
Het beursplein was ingericht als circustent. Foto Dynamo Retail Group

Het Dynamo Retail Event was dit jaar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Tijdens het event waren de contractleveranciers van de retailorganisatie vertegenwoordigd op een beursplein dat was aangekleed als circustent. Tijdens de dag waren er diverse presentaties waaronder twee drukbezochte workshops van Shopoloog Chantal Riedeman.

Zij was eerder aanwezig op het congres Tweewieler Retail Trends.
Haar boodschap ‘Zorg voor blije klanten’ trok ook op het Dynamo Retail Event volle zalen.

Beste serviceteam en servicemedewerker

Op het Event werden ook dit jaar awards uitgereikt voor ‘Beste serviceteam’ en ‘Beste servicemedewerker’. Hiervoor boordelen consumenten bij Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist Nederland’ de uitgevoerde servicebeurten. Bij Bike Totaal nam Michel de Geer van Bike Totaal van de Geer in Beneden Leeuwen voor de derde keer de prijs voor Beste Servicemedewerker in ontvangst. Ook bij Profile ‘de Fietsspecialist’ viel de winnaar van vorig jaar, Henk Wolf van Profile Niburg in Slagharen in de prijzen. De wisselbekers voor de Beste serviceteams gingen wel naar nieuwe eigenaren: Profile Quist in Den Haag en Bike Totaal Tholen.

Beste Leverancier Dynamo Retail Group

Dynamo ondernemers in Nederland brachten ook dit jaar hun stem uit in de jaarlijkse verkiezing Beste leverancier van het jaar. Alle contractleveranciers van Dynamo Retail Group zijn op diverse punten beoordeeld. Hoewel de verschillen tussen de diverse leveranciers kleiner waren, was BBB Cycling wederom Beste Leverancier Onderdelen & Accessoires en Leverancier van het jaar. Net als vorig jaar kon ook Koga de prijs voor Beste Fietsenleverancier in ontvangst nemen en Directeur Douwe Boeijinga van ENRA Verzekeringen nam voor het vierde achtereenvolgende jaar de prijs voor Beste dienstenleverancier van Dynamo Retail Group in ontvangst.

Plannen voor 2018

Voor Bike Totaal en Profile ondernemers stonden er presentaties over de formule-ontwikkeling en marketingplannen voor 2018 op het programma. Verder konden de ondernemers praktische vragen stellen over de instellingen van het klantenpassysteem en werden de uitgangspunten van Category Management O&A uiteengezet.

Hoge opkomst

Het Dynamo Retail Event trok ruim 1.100 bezoekers uit Nederland en België. Daaronder ook de ondernemers van de in september overgenomen franchiseformule Fietscity. Daarnaast was ook een afvaardiging van Duitse ondernemers aanwezig. Maarten de Vos, algemeen directeur Dynamo Retail Group: “De hoge opkomst en goede sfeer tonen aan dat onze ondernemers en leveranciers betrokken zijn bij de organisatie. ‘Ik hoef nergens meer naar toe, hier staat alles wat ik nodig heb’ was een mooi compliment van ondernemers dat ik veel te horen kreeg.”

Foto's

Reageer op dit artikel