nieuws

Profile Ouwerling met Bianchi shop-in-shop

Retailing 1078

Profile Ouwerling met Bianchi shop-in-shop
Guus Evers vernieuwde zijn winkel 4 jaar geleden. Foto Presto Company

Guus Evers van Profile Ouwerling in Huissen heeft als eerste winkel in Nederland een shop-in-shop van het merk Bianchi. Evers nam de winkel in 2011 over en verbouwde de winkel vier jaar later. Het merk Bianchi verkocht hij al via de webshop en het was zijn wens om een shop-in-shop van het merk in de winkel te maken. Daarvoor reisde hij af naar Italië om inspiratie bij het merk op te doen.

Bij de verbouwing en inrichting van de winkel in 2015 werkte Guus Evers samen met Kees Jansma van Presto Company. Profile Ouwerling is volgens Kees Jansma van Presto de enige winkel in Nederland met een shop-in-shop van Bianchi, waar de consument ook helemaal opgemeten kan worden: “Dit trekt consumenten uit heel Nederland. Behalve dat de nu fietsen beter gepresenteerd kunnen worden, is deze winkel ook voor het personeel een grote stap vooruit. Door het vernieuwde interieur is de sfeer in de winkel compleet anders en hoeft het personeel niet meer in de kou te werken door de komst van vloerverwarming.”

 

Foto's

Reageer op dit artikel