nieuws

Goww ondersteunt ondernemers online

Retailing

Boy Smeets van Goww is een jonge ondernemer. Hij wil bedrijven in de tweewielerbranche online ondersteunen. “Via mijn vader Marco Smeets, die al meer dan 30 jaar actief is in de tweewielerbranche, heb ik veel ervaring opgedaan.” Volgens Boy Smeets kan hij bedrijven helpen gemakkelijker en betaalbaar online te zijn.

Goww ondersteunt ondernemers online
Boy Smeets kent de tweewielerbranche via zijn vader Marco Smeets. Foto Goww

Smeets wil zoekende ondernemers de helpende hand bieden. “Ik weet waar ondernemers naar op zoek zijn. Dat is een budgetvriendelijke en onderhoudsvriendelijke website waarbij zowel bestaande, als nieuwe klanten makkelijk hun weg kunnen vinden”, aldus Smeets. “Zo is het belangrijk dat bezoekers een idee krijgen welke diensten je aanbiedt, waar je het verschil maakt met je concurrent en natuurlijk, waar je gevestigd bent. Ook is het vanzelfsprekend dat bezoekers gemakkelijk met je in contact kunnen komen, eventueel een afspraak kunnen inplannen voor een onderhoudsbeurt of je aanbod aan (tweedehands) fietsen kunnen bekijken.”

Eénmalige vergoeding

Goww rekent een éénmalige vergoeding van € 149,-. “We gaan aan de slag met het materiaal dat de ondernemer ons stuurt en daarmee verzorgen we een complete website. Het jaarlijks terugkerende alles-in-één tarief bedraagt € 190,- en omvat domeinregistratie, hosting, e-mail adressen, SSL certificaat, updates en onderhoud, het WordPress thema en een 24/7 helpdesk voor alle vragen.”

 

 

Reageer op dit artikel