nieuws

Team Bike Totaal fietst veel geld bij elkaar in Alpe d’HuZes

Retailing 650

Team Bike Totaal fietst veel geld bij elkaar in Alpe d’HuZes
Het fietsteam van Bike Totaal. Foto Bike Totaal

Het Bike Totaal ´Zinvol op je zadel´ team heeft tijdens de Alpe d´HuZes 2017 een topprestatie neergezet. Het team heeft bijna 24.000 euro opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. En niet alleen het fietsteam heeft zich in het zweet gewerkt, ook het Bike Totaal Fiets Support Team heeft de hele week klaargestaan om alle deelnemers aan de Alpe d´HuZes te ondersteunen.

Robèrt Scholten, teamcaptain van het Bike Totaal ‘Zinvol op je zadel’ team heeft de Alpe d’HuZes dit jaar voor de derde keer meegemaakt. “Toen ik voor de eerste keer de vraag kreeg waarom wij als Bike Totaal meedoen aan de Alpe d’HuZes ging er van alles door mijn hoofd. Eigenlijk is er maar één reden waarom wij dit doen, omdat anderen dit gewoon niet meer kunnen. Dat is ook de reden waarom wij op 1 juni voor de 7e keer met Bike Totaal de uitdaging zijn aangegaan.”

Hevig onweer tijdens koersdag

Op donderdag 1 juni eindigde de mooie koersdag helaas met hevig onweer. Een aantal teamleden zat nog midden in een beklimming naar de top, maar werden geëvacueerd van de berg. Ondanks het noodweer, kunnen de fietsers van het Bike Totaal ‘Zinvol op je zadel’ team met trots terugkijken op hun prestatie. Ze gingen 2 (Marcel Smeets), 3 (Mario Dominicus), 4 (Robèrt Scholten en Joshua van Weperen), bijna 5 (Rogier de Jong), 5 (Johan Peeters) en bijna 6 (Niels Jonker en Brent Stevens) keer de berg op.

Ruim 10 miljoen euro

De twaalfde editie van Alpe d´HuZes heeft in totaal ruim 10 miljoen euro opgeleverd. Dit voorlopige eindbedrag is door ruim 4.000 deelnemers, die één tot zes keer de Alpe d´Huez op hebben gefietst of gelopen, bij elkaar gebracht voor de strijd tegen kanker. Het definitieve eindbedrag zal in oktober worden bekendgemaakt.

Sponsoren team Bike Totaal

Deelname aan de Alpe d’HuZes is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren van het Bike Totaal ´Zinvol op je zadel´ team: Basil, Bike Totaal Peeters Tweewielers, Cyclon, Dynatos, ENRA fietsverzekeringen, H&L Accountants en Belastingadviseurs, Koninklijke Gazelle, Sigma Sport, Thule, Vendit, Yepp en Dynamo Retail Group. Het Bike Totaal team wil iedereen ontzettend bedanken voor de steun en hulp tijdens dit fantastische evenement.

Foto's

Reageer op dit artikel