nieuws

Opening twaalfde Fietscity in Stadskanaal

Retailing 1061

Opening twaalfde Fietscity in Stadskanaal
De winkel van Flip de Jong in Stadskanaal is de twaalfde winkel van Fietscity. Foto Fietscity

Fietscity heeft een nieuwe winkel geopend in Stadskanaal. Fietscity Flip van eigenaar Flip de Jong opende afgelopen zaterdag 29 april de deuren op het Menistenplein. Achter de balie prijkt een afbeelding van de vader van Flip.

Geposeerd voor een oude Mercedes bus, waar de tekst ‘rijwielen en bromfietsen’ op staat. De vader van Flip was ook fietsenmaker en vanaf jongs af aan sleutelde Flip al aan fietsen. Dat moest ook van zijn vader. “Als je je eigen fiets ‘sloopt’ mag je ‘m ook weer repareren”, zei hij altijd. Zo ontstond de liefde voor het vak en Flipj droomde stiekem in de schuur tussen de fietsen van zijn eigen winkel in de tweewielerbranche.

Droom werkelijkheid geworden

En nu is zijn droom werkelijkheid geworden. Flip vertelt: “De winkel is prachtig geworden. Bij ons kun je onder andere terecht voor stijlvolle stadsfietsen en snelle e-bikes.” De opening op zaterdag 29 april was een feestje met veel leuke acties en een goodiebag voor de eerste 25 kopende klanten. Verder konden klanten op deze dag profiteren van 25% korting op alle accessoires.

12 Fietscity winkels

De winkel in Stadskanaal is de twaalfde winkel van Fietscity. De afgelopen weken is hard gewerkt om op tijd klaar te zijn voor de opening. Muren zijn geschilderd, belettering aangebracht, vloer gelegd en stellingen opgebouwd om op tijd klaar te zijn voor de opening.

Fietscity

 

 

Reageer op dit artikel