nieuws

Flier Fietsen koppelt met Cyclesoftware

Retailing 659

Flier Fietsen koppelt met Cyclesoftware
Met de koppeling kunnen klanten van Flier Fietsen eenvoudiger bestellen en hebben ze inzicht in de voorraad bij Flier.

Rijwielgroothandel Flier Fietsen en automatiseringsbedrijf CycleSoftware hebben sinds kort hun systemen gekoppeld. Dat maakt het plaatsen en verwerken van bestellingen en binnenkomende artikelen voor klanten van Flier Fietsen voortaan een stuk eenvoudiger.

Door de koppeling van de systemen worden de producten van Flier Fietsen voortaan automatisch ingelezen in het programma van CycleSoftware. Klanten van Flier hebben daardoor altijd de beschikking over actuele artikelbestanden en voorraadinformatie. Verder is het vanaf nu mogelijk voor fietsenzaken om direct vanuit CycleSoftware een bestelling bij Flier te plaatsen en kunnen de binnengekomen bestellingen middels het inlezen van een pakbon snel worden verwerkt.

Sneller bestellingen plaatsen

“Door de uitbreidende klantenkring groeide bij ons de behoefte om ons systeem te koppelen aan dat van Flier Fietsen,” legt Jebbe Sluiter van CycleSoftware uit. “Het is voor ondernemers een tijdrovende klus om binnenkomende goederen te verwerken en bestellingen handmatig te moeten doen. Door de integraties van de pakbon- en bestelfuncties kunnen zij niet alleen sneller bestellingen plaatsen, maar wordt ook de kans op fouten verkleind.”

Servicegraad verhogen

Rijwielgroothandel Flier Fietsen is eveneens blij met de gerealiseerde koppelingen. “Door ons systeem te koppelen met Cyclesoftware verhogen we de servicegraad voor ons groeiende klantenbestand. Met de gerealiseerde bestelfunctie en de inleesmogelijkheid van pakbonnen wordt nauwkeurig voorraadbeheer voor de detaillist een stuk eenvoudiger. Dit is een onmisbare stap in ons proces van vernieuwing en professionalisering”, aldus Wim Flier, eigenaar van de Edese groothandel.

Reageer op dit artikel