nieuws

Accutester van BatteryTester

Retailing 1178

Accutester van BatteryTester
Flamec BV heet nu BatteryTester en is de ontwikkelaar en producent van een accutester onder meer voor elektrische fietsen. Foto BatteryTester

Flamec BV heet nu BatteryTester BV. BatteryTester is de ontwikkelaar en producent van een accutester onder meer voor elektrische fietsen. De accutester van BatteryTester is sinds een aantal jaren op de markt.

De accutester wordt onder andere door bijvoorbeeld het bekende elektrische fietsenmerk Flyer uit Zwitserland afgenomen. De onderneming vermarkt zijn product in Nederland via de groothandel, onder andere Louis Verwimp en Rema Tip Top.

Nederlands fabricaat 

Bedrijven die veel kennis hebben op het gebied van heroplaadbare accu’s, de accurevisiebedrijven zoals Zuidewind en Accuworld, zijn enthousiast over de accutester. Als ontwikkelaar van de accutester is er in de loop der jaren veel kennis opgedaan over het testen van heroplaadbare accu’s. Deze tester is een in Nederland gefabriceerd product. BatteryTester is momenteel zijn marketingactiviteiten aan het opzetten en verbeteren. De website www.batterytester.nl wordt onder andere vernieuwd.

Gebruikers accutester ontzorgen 

BatteryTester zet daarnaast een programma op waarmee ze klanten en gebruikers van de accutester een compleet aanbod kunnen doen waarbij ze geheel worden ontzorgd. Het gaat daarbij niet alleen om de verkoop van accutesters, maar ook om de ontwikkeling van nieuwe kabeldelen om zoveel mogelijk verschillende accusystemen te kunnen testen. Daarnaast biedt het service en onderhoud met helpdeskondersteuning en de mogelijkheid om trainingen te volgen.

Reageer op dit artikel