nieuws

Aanmelden voor verkiezing ‘Beste Leermeester’ kan tot 13 januari

Retailing 486

Aanmelden voor verkiezing ‘Beste Leermeester’ kan tot 13 januari
René Lust van Autodemontage Lust trotse winnaar in 2015. Wie volgt hem op als ‘Beste Leermeester’? Foto OOMT

OOMT organiseert jaarlijks de verkiezing ‘Beste Leermeester’. Komende editie heeft OOMT gekozen voor een uitdagende aanpak door ook de leerlingen in de finale te betrekken. Alle erkende leermeesters uit de mobiliteitsbranche kunnen zich voor 13 januari 2017 aanmelden door het invullen van een online kennistoets.

De kennistoets is te vinden op oomt.nl/verkiezing. Door de kennistoets in te vullen maakt iedere leermeester kans op een finaleplaats. Op 17 januari wordt de top vier, samen met hun leerling, uitgenodigd om te strijden voor de titel ‘Beste Leermeester 2016’. Direct na de finalestrijd maakt een onafhankelijke vakjury de winnaar bekend. Naast de vier finalisten wordt de top 20 van inschrijvers uitgenodigd om de finale op 6 maart 2017 bij te wonen. Dit wordt een inspirerend leermeester- én leerling-event met onderlinge kartcompetitie.

Drive, passie en kunnen inspireren

Leermeesters zijn van grote betekenis voor het opleiden van de vakmensen van de toekomst. Zwanny Naber, voorzitter van OOMT: “Je moet het echt kunnen, leermeester zijn. Je moet de drive hebben, de passie en kunnen inspireren. Het is een talent. Deze verkiezing is een erkenning van de waardering die wij hebben voor de leermeester van nu, maar is zeker ook ter inspiratie van nieuwe leermeesters in de toekomst.”

Investeren in talent

OOMT voert dit jaar de verkiezing in samenwerking met Innovam uit. Met de verkiezing van de Beste Leermeester stimuleert OOMT bedrijven en leermeesters om te blijven investeren in talent. Want goede leermeesters zijn van het grootste belang voor de toekomst van onze branche.

Reageer op dit artikel