nieuws

Niels Hansen vertrekt als branchemanager Fietsbedrijven bij BOVAG

Retailing 4370

Niels Hansen vertrekt als branchemanager Fietsbedrijven bij BOVAG
Niels Hansen blijft in zijn nieuwe rol betrokken bij de fietsbranche. Foto BOVAG

BOVAG is op zoek naar een branchemanager afdeling Fietsbedrijven. De huidige branchemanager Niels Hansen blijft binnen BOVAG werkzaam en gaat zich in zijn nieuwe functie richten op strategie, innovatie en new business.

In zijn nieuwe rol blijft hij nog steeds betrokken bij de fietsbranche, bijvoorbeeld bij projecten die te maken hebben met het versterken van de positie van de fietsretail in de bedrijfskolom en bij het opzetten van de dealerverenigingen van merken. Om hun leden te ondersteunen in de snel veranderende wereld van mobiliteit, heeft BOVAG diverse activiteiten opgestart zoals het Innovatielab, Innovation-to-go en de klantreisonderzoeken. “In mijn nieuwe functie ga ik me onder andere met dit soort zaken bezighouden”, aldus Niels Hansen.

Vacature nieuwe branchemanager

BOVAG is gestart met de werving van een nieuwe branchemanager. Deze branchemanager wordt naast de afdeling Fietsbedrijven ook branchemanager van de afdeling Verhuur- en Deelautobedrijven. De vacature is te vinden op www.werkenbijbovag.nl.
Tot er vervanging is, blijft Niels aanspreekpunt voor fietsbedrijven.

Reageer op dit artikel