nieuws

BOVAG: Geld verdienen met leasefiets

Retailing 1667

BOVAG: Geld verdienen met leasefiets
Op de BOVAG regiobijeenkomsten wordt verteld welke financiële kansen BOVAG Leasefiets biedt. Foto BOVAG

Er valt in de toekomst steeds minder geld te verdienen aan de verkoop van fietsen, blijkt uit het onderzoek ‘Samen vernieuwen’. Daarom hebben BOVAG en Friesland Lease samen een nieuw product ontwikkeld: BOVAG Leasefiets. Op de BOVAG regiobijeenkomsten wordt verteld welke financiële kansen dit biedt.

Autoland loopt een paar jaar voor op de fietsbranche en daar maakt de private lease-auto momenteel een explosieve groei door. De private leasefiets biedt u de kans om aan te haken bij deze nieuwe trend. De consument kan daarbij voor een vast bedrag per maand een elektrische fiets leasen, inclusief onderhoud en reparatie. Op de regiobijeenkomsten krijgt u informatie over wat het product precies inhoudt, hoe het in z’n werk gaat en hoe u ermee kunt starten.

Samenwerking met fabrikant

Uit het Relatie Onderzoek Dealer Importeur dit jaar bleek opnieuw dat de samenwerking tussen dealer en fabrikant nog heel wat te wensen overlaat. Tijdens de regiobijeenkomsten worden de resultaten van RODI toegelicht. BOVAG en het dealerplatform laten daarbij zien welke stappen zij zetten om de situatie te verbeteren. Ook u kunt meepraten en beslissen over die koers. Verder hoort u meer over het nieuwste dealeradviesboek, dat nuttige informatie biedt als u in gesprek gaat met de fabrikant.

Nog drie BOVAG regiobijeenkomsten

U heeft nog drie kansen om een regiobijeenkomst bij te wonen dit najaar:

  • 31 oktober: Dordrecht
  • 28 november: Eindhoven
  • 14 december: Bunnik

De avond start om 18.00 uur met soep en broodjes. Het programma start om 19.00 uur en wordt om 21.00 uur afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Kijk voor het gehele programma op http://leden.bovag.nl/regiobijeenkomstenfiets.

Reageer op dit artikel