nieuws

ZEG opent deuren van jaarlijkse show ook voor niet-leden

Retailing 1763

ZEG opent deuren van jaarlijkse show ook voor niet-leden
ZEG gaat een grote jaarlijkse show in Keulen organiseren en niet meer deel aan de Eurobike. Foto Bike Europe

ZEG heeft aangekondigd dat ze volgend jaar niet meer met de merken Bulls, Hercules en Kettler op de Eurobike aanwezig zullen zijn.

In een persbericht zegt ZEG dat zij meer gaan richten op hun eigen jaarlijkse show in Keulen. Opvallend is dat ze deze eigen beurs nu ook gaan openstellen voor klanten die geen ZEG-lid zijn. Volgens de CEO van ZEG, Georg Honkomp, zijn de belangrijkste redenen om niet langer deel te nemen aan de Eurobike: “Het afnemend aantal bezoekers én de voor volgend jaar aangekondigde verkorte openingstijden van de show.”

Groei eigen show

ZEG’s hoogste baas zegt verder: “Daarnaast zien wij onze succesvolle eigen show, die in 2017 voor de derde maal gehouden zal worden in de Köln Messe, graag verder groeien. Met het mede openstellen van dit event voor niet-ZEG leden, en dus klanten van onze vele toeleveranciers en partners, hebben wij gekozen voor een geheel nieuwe aanpak. Ons doel is het belang van onze eigen show voor de industrie te vergroten en een speciale productervaring te creëren.”
De derde editie van de ZEG huisshow staat gepland voor 21 tot 14 juli 2017 in het expositiecomplex van Keulen.

Reageer op dit artikel