nieuws

BOVAG Relatie Onderzoek Dealer Importeur; laatste oproep

Retailing 1320

BOVAG Relatie Onderzoek Dealer Importeur; laatste oproep
Vul het BOVAG RODI onderzoek in. Het kan nog tot 16 juli.

Jaarlijks voert BOVAG het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) uit om de waardering van de vakhandel voor de importeurs en fietsfabrikanten in kaart te brengen. “Wilt u dat uw stem wordt meegenomen bij onderhandelingen met fabrikanten? Vrijdag is de laatste dag dat u RODI kunt invullen. Meedoen kost slechts 10 minuten van uw tijd.,” stelt de BOVAG.

De uitkomsten van RODI worden net als vorig jaar gepubliceerd in het Dealeradviesboek. “Dit kunnen ze gebruiken als ze in het najaar in gesprek te gaan met de fabrikanten over het contract voor het nieuwe seizoen,” aldus BOVAG. “Ook gaan BOVAG en de dealerverenigingen op basis van de RODI-uitkomsten in gesprek met fabrikanten en importeurs, met als doel om de samenwerking tussen fabrikant en dealers verder te verbeteren.”

Iedere stem telt

“Hoe meer fietsbedrijven RODI invullen, des te sterker staan BOVAG en de dealerverenigingen in de gesprekken,” stelt BOVAG. “De input van iedere lid is dus erg belangrijk.”

BOVAG roept dan ook iedereen die RODI nog niet heeft ingevuld dit uiterlijk vrijdag 22 juli te doen. De link naar het onderzoek heeft ieder lid op 4 juli per e-mail ontvangen.

 

Reageer op dit artikel