nieuws

Bike Totaal cijfers tot en met half juni in de plus

Retailing 1361

Bike Totaal cijfers tot en met half juni in de plus

De cijfers blijven in de plus bij de winkels in de Monitorgroep van Bike Totaal. In de periode tot en met 19 juni steeg de totale omzet in de groep Fietsen met 4,6 procent. Opvallend is de grootste stijger: de omzet in kleding is met bijna 13 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De verkoop van nieuwe fietsen steeg met 3,6 procent.

In week 24 (van 13 tot en met 19 juni 2016) namen 98 filialen deel aan de Monitorgroep van Bike Totaal. In deze week is vooral een enorme plus in de verkoop kleding opvallend: deze steeg met 35,4 procent! Verder ging het wat minder in deze week met een een min in de verkoop nieuwe fietsen, onderdelen & accesoires en arbeidsloon werkplaats. Cumulatief zijn de cijfers echter allemaal positief wat uitkomt op een plus van totaal 4,6 procent.

Bike Totaal Monitorgroep

Bike Totaal verzamelt cijfers en data in hun Retail Dashboard. Tweewieler publiceert wekelijks uit de verkoopgegevens. Met deze Bike Totaal verkoopdata kan de individuele fietsretailer zijn verkoopgegevens spiegelen aan de gemiddelde score van de Bike Totaal winkelketen. De Bike Totaal dealers vallen binnen de midden tot hoog categorie fietswinkels met een gemiddelde jaaromzet per winkel van 900.000 euro.

Reageer op dit artikel