nieuws

ANWB wil fietsspecialisten aansluiten bij Fietspas

Retailing 2216

ANWB wil fietsspecialisten aansluiten bij Fietspas

Onder de ruim 4 miljoen ANWB-leden zijn 2,5 miljoen recreatieve fietsers. Voor al deze leden heeft de ANWB de Fietspas ontwikkeld. Hiermee hebben zij toegang tot allerlei fietsgerelateerde diensten. Om deze diensten nog verder uit te breiden, wil ANWB gaan samenwerken met fietsenwinkels.

Met de Fietspas wil de ANWB haar recreatief fietsende leden optimaal bedienen met een pakket dat continu wordt uitgebreid. Diensten waar zij nu al gratis of met korting gebruik van kunnen maken, variëren van hulp van de Wegenwacht bij pech onderweg en juridische ondersteuning bij ongevallen, tot een gratis knooppuntenkaart en voordeel bij allerlei horecagelegenheden, hotels en B&B’s uit het ‘ANWB Gastvrij’-netwerk. De Fietspas bundelt alles wat fietsende leden helpt en plezier geeft voor, tijdens en na een tocht op een gemakkelijke en overzichtelijke manier.

ANWB fietsportal

Op de nieuwe fietsportal (www.anwb.nl/fietsen) kunnen leden inspiratie opdoen en de mooie (meerdaagse) tochten vinden. Ook kunnen zij zelf hun route samenstellen met de fietsknooppuntenplanner.  Allerlei tips en adviezen, over aankoop en onderhoud bijvoorbeeld, zijn te vinden op de fietsportal.

Samenwerking met tweewielerspecialisten

Om ervoor te zorgen dat onderweg alles gesmeerd loopt, wil de ANWB ook graag tweewielerspecialisten aansluiten bij dit concept. Zodat samen met hen een service- en onderhoudsconcept ontwikkeld kan worden voor houders van de Fietspas. Op tweewieler.nl houden we u op de hoogte.

Reageer op dit artikel