nieuws

Bike Totaal-teams leveren topprestatie tijdens Alpe d’HuZes 2016

Retailing 794

Bike Totaal-teams leveren topprestatie tijdens Alpe d’HuZes 2016
Jeroen Schrijver, Teamcaptain van het Fiets Support Team, heeft de Alpe d’HuZes dit jaar voor de zesde keer meegemaakt. “Ook dit jaar was het weer fantastisch om aan dit evenement deel te nemen en je in te zetten voor een ander. Foto Dynamo Retail Group

Beide Bike Totaal ‘Zinvol op je zadel’ fietsteams hebben tijdens de Alpe d’HuZes 2016 weer en wind doorstaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Daarnaast hebben de mannen van het Bike Totaal Fiets Support Team de hele week gesleuteld om alle pechgevallen weer op weg te helpen.

Jeroen Schrijver, Teamcaptain van het Fiets Support Team, heeft de Alpe d’HuZes dit jaar voor de zesde keer meegemaakt. “Ook dit jaar was het weer fantastisch om aan dit evenement deel te nemen en je in te zetten voor een ander. Het is een mix van emoties, waarbij er natuurlijk verdrietige momenten zijn, maar waar ook het leven gevierd wordt. En de saamhorigheid is geweldig! Iedereen staat klaar om een ander te helpen.”

Topprestatie

De fietsers van de Bike Totaal ‘Zinvol op je zadel’ teams kunnen met trots terugkijken op hun prestatie. Ze gingen 1 (Marlene van Est en Sarah Geybels), 3 (Sanne van Baardewijk, René van Bilsen en Eric Visser), 4 (Robèrt Scholten, Marcel van Reen, Anne van Baardewijk, Kas Kluitman, Fred Waardenburg en Jack Leijten) en 5 (Rick Kemps) keer de berg op.

Specialisten helpen deelnemers weer op weg

“Ook het Bike Totaal Fiets Support Team verdient alle lof. De Bike Totaal fietsspecialisten van onder meer Bike Totaal Stout uit Rhoon, Bike Totaal Wolters uit Klarenbeek en Bike Totaal Heman uit Warmenhuizen hebben fantastisch werk verricht tijdens de koersweek. De serviceplaatsen werden druk bezocht en heel veel deelnemers werden weer op weg geholpen om hun doel te kunnen bereiken. Gedurende de koersweek zijn ruim 500 reparaties verricht”, aldus Jeroen Schrijver. “De donaties voor de arbeid en de winst op de onderdelen worden gedoneerd aan Stichting Alpe d’HuZes. Binnenkort kunnen we bekendmaken hoeveel dat in totaal is geworden.”

Met dank aan de sponsors

Jeroen vertelt dat de deelname aan dit evenement mede mogelijk is gemaakt door sponsoren. “ Basil, ENRA fietsverzekeringen, Koninklijke Gazelle, GMG Yepp, H&L Accountants en Belastingadviseurs, I:SY, KOGA, Sigma Sport, Vendit, Vredestein, Aalberts bouwgroep en de Dynamo Retail Group. We willen iedereen ontzettend bedanken voor de steun en hulp tijdens dit fantastische evenement!”

Voorlopig eindbedrag: bijna 11 miljoen euro

Alle deelnemers aan Alpe d’HuZes 2016 hebben tot nu toe in totaal 10.738.427,81 euro opgehaald. Het evenement dat volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd vond dit jaar voor de elfde keer plaats in Frankrijk. In de afgelopen jaren heeft het evenement zich ontwikkeld tot de grootste fondsenwervingsactie van Nederland. Het voorlopige eindbedrag werd in Alpe d’Huez bekendgemaakt nadat de laatste deelnemer rond acht uur over de finish kwam.

Reageer op dit artikel