nieuws

Bike Totaal gaat in 2016 met twee fietsteams de Alpe d’HuZes uitdaging aan

Retailing

Bike Totaal gaat in 2016 met twee fietsteams de Alpe d’HuZes uitdaging aan
Het Bike Totaal Fiets Support Team, bestaande uit Bike Totaal fietsspecialisten, levert de technische support tijdens de koersweek. Foto: Bike Totaal

Bike Totaal gaat in 2016 met maar liefst twee fietsteams de Alpe d’HuZes uitdaging aan. Alle deelnemers doen voor de eerste keer mee. De teamcaptains zijn wel ervaren Alpe d’HuZes fietsers en kunnen de deelnemers dan ook goed begeleiden.

In oktober zijn de teams van 2015 en 2016 bij elkaar gekomen om de prestaties van dit jaar te vieren en ervaringen uit te wisselen voor volgend jaar. De nieuwe teams bestaan uit enthousiaste sportieve Bike Totaal ondernemers en medewerkers van het Dynamo Retail Group hoofdkantoor.

Onder leiding van teamcaptain Robèrt Scholten van Dynamo Retail Group gaan Marcel van Reen, Sanne van Baardewijk, Anne van Baardewijk, Marlene van Est, Sarah Geybels en Kas Kluitman de uitdaging aan op 2 juni 2016. Het tweede team wordt gecoacht door Arie-Willem Stout van Bike Totaal Stout in Rhoon en bestaat uit de volgende sportievelingen: Fred Waardenburg, Rick Kemps, René van Bilsen, Jack Leijten en Eric Visser.

Support Team

Het Bike Totaal Fiets Support Team, bestaande uit Bike Totaal fietsspecialisten, levert de technische support tijdens de koersweek. Dit team is ook al compleet voor volgend jaar en telt 12 leden. André Wolters, Henry Heman, Jeroen Vierhout, Bert Pinkert, Eric Visser, Jaap de Man, Johan Peeters, Dick Verheijden, Jack van der Slikke, Hans Nieuwenhuis en Peter Groenestein staan onder leiding van teamcaptain Jeroen Schrijver de gehele Alpe d’HuZes week klaar om alle deelnemers veilig de berg te kunnen laten beklimmen.

Donatie 2015

De Bike Totaal ‘Zinvol op je Zadel’ teams en het Bike Totaal Fiets Support Team steunen Stichting Alpe d’HuZes en hebben afgelopen jaar maar liefst € 42.862,60 bij elkaar gefietst en gesleuteld. Een prestatie om trots op te zijn! De winst op de gebruikte onderdelen vanuit de Bike Totaal Fiets Support werkplaatsen is uitgekomen op € 13.352,65. Dit is ruim boven vorig jaar en is toegevoegd aan de donatie van het Bike Totaal ‘Zinvol op je Zadel’ team. Het Bike Totaal team deed ook al succesvol mee in 2014, 2013, 2012 en 2011. Met dit initiatief wil Bike Totaal een gezond leven met fietsen stimuleren. 

Sponsor het Bike Totaal team via: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/zoeken?q=zinvol

Reageer op dit artikel